Mönster och produkter

Var hittar jag information om en produkt?

Teknisk information, datablad, broschyrer och andra viktiga produktdata hittar du på detaljsidorna om mönster, strukturer, dekorplattor och råplattor under den första menypunkten ”Produkter“ och i segmentet Nedladdningar under menypunkten ”Service“.

Om du inte hittar det du söker, kan du kontakta din personliga kundrådgivare, eller skicka ett meddelande till oss på info[at]pfleiderer[dot]com.

 

Stämmer färgåtergivningen på skärmen?

Färgåtergivningen av mönster och produkter på din bildskärm är endast ungefärlig. Det kan uppstå individuella avvikelser genom digitaliseringen och komprimeringen för webbapplikationer. Dessutom är färgåtergivningen avhängig av skärmen och dess inställningar, samt av den programvara som används för visning av bilder. Därför är de visade färgvärdena icke bindande.

För att göra det enklare för dig att välja bland alla våra mönster och produkter, erbjuder vi dig en möjlighet att använda vår kostnadsfria service varuprovsbeställning.

 

Är mönsterbilderna skalenliga?

Mönsterutsnittet 1270 x 1270 mm och detaljvyn 100 x 100 mm visar ett skalenligt utsnitt av mönstret hos originalmönsterpapperet.

Under bearbetningen av mönsterpapperet till dekorativa skivmaterial kan det uppstå en smärre minskning eller ökning av papperet i längd och bredd. Härigenom kan det uppstå smärre avvikelser i måttförhållandena mellan originalmönster och dekorslutprodukt.

Är produktbilder och produkt tvärsnitt skalenliga?

Alla produkt tvärsnitt visar produkt uppbyggnaden i schematisk form och är ingen bindande skalenlig bild av materialet.

På foton kan produkterna visas förstorade eller förminskade. De utgör endast en orientering avseende de faktiska måtten och skalförhållandena för materialen.

Pfleiderer-tjänster

Var är Pfleiderer-tjänster?

Ett gott samarbete med våra kunder är för oss en idealisk bas för att vi skall kunna nå bästa möjliga framgångar tillsammans med dig. Med våra Pfleiderer-tjänster har vi ett omfattande utbud.

Akademiportal

I vårt Pfleiderer akademiprogramerbjuder vi dig att ta del av vårt eget och tredje parts kunnande inom produktstyrning och försäljning. Föredrag från kvalificerade sakkunniga samt workshops ger dig en möjlighet att utöka eller fördjupa dina produktkunskaper.

Varuprovsbutik

För att göra det enklare för våra kunder att välja bland alla våra mönster och produkter, erbjuder vi dig en möjlighet att via vår kostnadsfria service varuprovsbeställningbeställa broschyrer, kollektionskort, provkartor, DIN A4 materialprover och DIN A4 mönster- eller strukturprover.

 

 

Nätverksservice P Connect

Med vårt lösningsnätverk för alla kreativa, Pfleiderer Connect kundportal, sammanför vi designers, tillverkare och hantverkare. Du har du tillgång inte bara till det omfattande sortimentet från Pfleiderer för inredning och träkonstruktion, utan även till vårt nätverk med kompetenta hantverksföretag som ger dig råd och hjälp i komplexa frågor eller speciallösningar.

Partnerprogram P+

I det exklusiva Pfleiderer Plus partnerprogrammet för hantverksproffs står du i direktkontakt med oss som tillverkare av trämaterial i premiumsegmentet, och får snabbare tillgång till viktig information som hjälper dig i vardagen på jobbet. Dessutom kan du samla pluspoäng och lösa in dem i vår premiebutik mot förstklassiga premier, verktyg, arbetskläder eller kurser vid Pfleiderer-akademin.

Kundkonto

Vilka är fördelarna med ett kundkonto?

Med ditt personliga kundkonto kan du utnyttja fördelarna med Pfleiderers Pfleiderer-tjänsteroch snabbt och lätt, efter en engångsregistrering med dina inloggningsuppgifter, använda våra tjänster:

 • Kostnadsfri varuprovsbeställning
 • Registrering för nyhetsbrevet
 • Partnerprogram P+ för hantverkare
 • Nätverksservice P Connect för arkitekter och nätverkspartners

 

Hur registrerar jag mig?

Om du ännu inte har något kundkonto hos Pfleiderer kan du enkelt registrera dig under ”Konto” för Pfleiderer-tjänsterna:

 1. Klicka på ikonen ”Konto” i högra övre hörnet av startsidan och välj Pfleiderer-tjänstsom du vill registrera dig för.
 2. I inloggningsfönstret går du till ”Här kommer du till registreringen“.

Fyll i de aktuella inmatningsfälten och bekräfta med knappen ”Registrera“. De fält som är försedda med en * är obligatoriska och måste fyllas i.

Vad betyder inloggning? Hur loggar jag in?

Som registrerad användare kan du logga in snabbt och enkelt, och dra fördelar av alla Pfleiderer-tjänsterna. På vår startsida går du till ”Konto”, väljer önskad tjänst och loggar in med din e-postadress och ditt lösenord.

Jag har glömt lösenordet: Vad gör jag nu?

Om du råkar glömma bort ditt lösenord klickar du i inloggningsmasken på länken ”Glömt lösenord“ och anger din e-postadress i nästa fönster.

Nu får du direkt ett e-postmeddelande från oss med information om hur du ändrar lösenordet.

Är mina personuppgifter säkra?

Skyddet av dina personuppgifter är mycket viktigt för oss. För detaljer, se AGBoch Dataskyddspolicy.

 

Beställning av varuprover

Måste jag vara registrerad för att göra en varuprovsbeställning?

Ja. Logga in under ”Konto” för att komma till varuprovsbutiken. Om du ännu inte har något konto för Pfleiderer varuprovsbutik kan du även registrera dig där.

Hur beställer jag varuprover?

 1. Logga in under ”Konto” för att komma till varuprovsbutiken.
  Om du fortfarande saknar kundkonto, registrerar du dig  för varuprovsbutiken.
   
 2. I segmentet ”Produkter“ väljer du önskad produkt, oavsett om det rör sig om mönster, struktur, dekorplatta eller råplatta.
   
 3. Öppna detaljsidan för den produkt som är intressant för dig, och bläddra nedåt. Där hittar du ett element ”Varuprov” som kan öppnas via det lilla plustecknet på höger sida. De varuprover som är tillgängliga för produkten visas där. Klicka på knappen ”Beställ varuprov” så läggs det automatiskt i din kundvagn.

  I varuprovsbutiken kan du även beställa reklammaterial - tryckta broschyrer, provkartor eller kollektionskort. Gå då till menypunkten ”Varuprovsbutik“ och välj önskad kategori provmaterial på nedre halvan av sidan. Det innehåll som visas kan du lägga i kundvagnen med knappen ”Lägg i kundvagnen”. Om denna knapp saknas för något reklammaterial så finns det endast online som digital version, och kan därför inte beställas som utskriftsversion.
   
 4. I kundvagnen kan du se din beställning, ta bort varuprover som du inte vill ha, eller flytta dem till komihåglistan . Du kommer till den via kundvagnssymbolen i övre högra hörnet på webbplatsen.

  Om kundvagnen inte visas korrekt måste du uppdatera bilden (tangent F5) eller tömma läsarens cache-minne (tangenter Ctrl + Shift + Del).
   
 5. I kundvagnen ser du den leveransadress som du har angivit vid registreringen. Du kan även ange en annan leveransadress för denna beställning med knappen ”Alternativ leveransadress”. 
   
 6. Med ”Beställ kostnadsfritt nu” skickar du in din varuprovsbeställning.
   
 7. Du får sedan ett bekräftande e-postmeddelande från oss.

Kan jag ändra eller ta bort min varuprovsbeställning i efterhand?

Tyvärr kan du inte ändra varuprovsbeställningar som redan är skickade.
Lägg in en ny beställning med önskade varuprover.

Varför kan jag inte beställa varuprover längre under min P+ inloggning?

Vid bytet till en ny teknisk plattform har varuprovsbutiken separerats från premiebutiken. Givetvis får du samma service som förut via vår kostnadsfria service för varuprovsbeställningar. Logga in med dina åtkomstuppgifter, och välj varuprover enligt ovan. Någon separat registrering behövs inte.

 

Komihåglistor

Vad är en komihåglista?

Det är en funktion där du kan spara detaljsidor om produkter, mönster, strukturer samt tillgängligt reklammaterial för senare bruk. Du kommer till den via stjärnsymbolen i övre högra hörnet på webbplatsen.

Hur fungerar funktionen komihåglista?

Till varje artikel som du kan lägga in i komihåglistan finns det en stjärnsymbol. Vill du lägga denna sida i komihåglistan klickar du på denna symbol på den sida du vill spara. Som besökare kan du gå runt på sidorna och sedan lagra dina sökresultat i komihåglistan för senare bruk. Alla lagrade element finns då att tillgå i samlad form under stjärnsymbolen till höger upptill på webbplatsen. Varuprovsmaterial i komihåglistan kan naturligtvis flyttas direkt till kundvagnen, och de kan även flyttas därifrån till komihåglistan.