BIM-data från Pfleiderer

Att bygga blir digitalt

Från och med nu är det ännu enklare att integrera våra Pfleiderer-produkter då du kan planera med BIM. Du kan ladda ner över 60 av våra produkter som BIM-data direkt från internet. Därmed kan du överta vårt produktsortiment för fasader, konstruktioner och interiörarbete i sökfunktionen i alla vanliga CAD- och planeringsprogram.

Snabbt till lämplig databank

Digital hjälp för arkitekter, planerare och designers

Pfleiderers produkter finns tillgängliga i den internationella BIM Portalen, BIMobjects för enkel åtkomst – och dessutom som enskilda BIM-produkter för alla skivdimensioner. Du kan ladda ner över 300 BIM-objekt och data både i IFC-standard och i format för vanlig planeringsprogramvara, t.ex. Allplan, ArchiCAD och Revit. För våra internationella kunder är alla filer dessutom tillgängliga i totalt 10 språkversioner.

Klicka här för att gå direkt till BIM OBJECT

Du har full tillgång till Pfleiderers BIM-data med sökfunktionen som är integrerad här. Du kan även komma åt våra BIM-objekt direkt i den internationella BIM-portalen BIMobject. 

Genomtänkt i minsta detalj

Utförligt informerat och målinriktat bearbetat

Utöver BIM-data kan du även ladda ner alla tillgängliga texturer för våra dekorativa produkter för att visualisera dina planerade objekt. För ytterligare orientering har alla produkter i databanken en direktlänk till detaljerna på vår webbplats, samt teknisk information, produkt- och användningsbilder.