En ny definition av trämaterial:

Tilltalande utseende och oväntat robust

Alla som automatiskt förknippar trädgårdsmöbler med rustika hårda träslag kan nu tänka om! Med XTerior presenterar Pfleiderer en ovanlig produkt som sätter nya accenter utomhus med över 130 mönster. Det innovativa kompaktlaminatet med matt yta sticker ut med fascinerande haptik och optik. XTerior compact kan t.ex. användas till följande:

 

  • Trädgårdsmöbler
  • Utomhusmöbler
  • Utomhuskök
  • Förvaringslådor
  • Trädgårdskök
  • Insynsskyddsväggar
  • Leksaker
  • etc.

Genomtänkta i varje detalj:

Okomplicerade att bearbeta, lätta att sköta om

Saker som står utomhus måste klara av en hel del. XTerior comapct klarar denna utmaning galant. Trots den imponerande matta optiken har materialet en lättskött yta med anti-fingerprint-effekt, som man även kan avlägsna graffitti från utan rester. Bärarmaterialet har en mycket god UV- och väderbeständighet och kan sågas, fräsas, borras och slipas med alla konventionella maskiner och verktyg.

Produkter

Duropal XTerior compact - lackering på ena sidan

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i standardkvalitet enligt EN 438-6:EDS / intensivmönster enligt EN 438-6:EGS. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på ena sidan, och dekorativ melaminhartsyta på baksidan.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact - lackering på ena sidan

Duropal XTerior compact - lackering på båda sidorna

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i standardkvalitet enligt EN 438-6:EDS / intensivmönster enligt EN 438-6:EGS. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på båda sidor.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact - lackering på båda sidorna

Duropal XTerior compact F - lackering på ena sidan

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i flamhämmande kvalitet enligt EN 438-6:EDF / intensivmönster enligt EN 438-6:EGF. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på ena sidan på ovansidan, och dekorativ melaminhartsyta på baksidan.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact F - lackering på ena sidan

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare