Allt i lack:

Mycket moståndskraftig kompaktskiva som trotsar både vänder och vind

XTerior compact från Pfleiderer gör balkonger, balustrader, räcken och fasader till unika designelement. Kompaktlaminatet som förädlats med ett UV- och väderbeständigt lackskikt är tillgängligt i över 130 mönster – allt från uttrycksfulla enfärgade mönster till högkvalitativa mönster med trä, sten eller andra kreativa designer. Det högkvalitativa kompaktlaminatet kännetecknas av utmärkta bearbetningsegenskaper och finns på begäran som den brandhämmande varianten XTerior compact F. Med lackering på en eller båda sidor är den förutbestämd att användas på:

 

  • Fasadsystem, ventilerade och förhängda
  • Insynsskyddsväggar
  • Undertak
  • Balkongräcken
  • Balustrader
  • etc.

På begäran är produkten även tillgänglig som den brandhämmande varianten XTerior compact F.

Tidlös skönhet:

Yta med fascinerade matt look

XTerior compact är utrustad med ytstrukturen Exterior Matt. Denna yta har en sirlig kornighet som ger den en sandig look. Ytan reflekterar dock ändå så mycket ljus att mönstret kommer till sin uttrycksfulla rätt. Exterior Matt har en anti-fingerprint-effekt och har så imponerande rengöringsegenskaper att det t.o.m. går att avlägsna graffiti utan rester.

Produkter

Duropal XTerior compact F - lackering på ena sidan

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i flamhämmande kvalitet enligt EN 438-6:EDF / intensivmönster enligt EN 438-6:EGF. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på ena sidan på ovansidan, och dekorativ melaminhartsyta på baksidan.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact F - lackering på ena sidan

Duropal XTerior compact - lackering på båda sidorna

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i standardkvalitet enligt EN 438-6:EDS / intensivmönster enligt EN 438-6:EGS. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på båda sidor.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact - lackering på båda sidorna

Duropal XTerior compact - lackering på ena sidan

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i standardkvalitet enligt EN 438-6:EDS / intensivmönster enligt EN 438-6:EGS. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på ena sidan, och dekorativ melaminhartsyta på baksidan.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact - lackering på ena sidan

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare