Kvalitet utan kompromisser:

Våra material behärskar samspelet mellan form och funktion

När det kommer till hälsan finns det inget utrymme för kompromisser. Trämaterial från Pfleiderer har egenskaper som uppfyller de höga krav som ställs inom sjukhus- och vårdsektorn. Från antibakteriell till glidsäker utrustning, via lågsvällande eller brandsäkra stommar till lättskötta eller livsmedelssäkra ytor. För högkvalitativa lösningar på följande områden:

 

 • Sjukhus
 • Läkarmottningar
 • Laboratorier
 • Operationssalar
 • Patientrum
 • Funktionsutrymmen
 • Administrativa lokaler
 • Behandlingsrum
 • Vårdinrättningar
 • Sporthallar
 • Fitnesslokaler
 • Rehabiliteringsanläggningar
 • etc.

 

Alltid rätt val:

Trämaterial som du kan lita på

Trämaterialssortimentet från Pfleiderer övertygar med högkvalitativa specialprogram för inredning, som t.ex. den antibakteriella MicroPLUS®-ytan, elektrostatiskt ledande material eller designer som kan gestaltas efter egen smak. Tack vare DST-systemet som är unikt inom trämaterial, kan vi realisera genomgående designkoncept i samma mönster och med önskad funktion!

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Pfleiderers produktegenskaper för hälsa och vård

Produkter

Duropal SolidColor

Dekorativt högtryckslaminat i standardkvalitet enligt EN 438-9:BTS, med genomgående dekoridentiskt färgad kärna för högsta krav på estetik, funktionalitet och lång livslängd. Baksidan är slipad för limning.

Lära sig mer om Duropal SolidColor

Duropal HPL Individual Motiv

Högtryckslaminat med individuella digitaltrycksmotiv i standardkvalitet liknande klassificering EN 438-3:HGS/VGS. Baksidan är slipad för limning. Vår välkända enskilda värld där bilder kan laddas upp från 1 till flera och där dina bildfiler kan användas som motiv.

Lära sig mer om Duropal HPL Individual Motiv

DecoBoard P2 ESA

Elektrostatiskt avledande träspånskiva, med dekorativ melaminhartsbeläggning på båda sidorna.

Lära sig mer om DecoBoard P2 ESA

DecoBoard Pyroex

Svårantändlig träspånskiva, med dekorativ melaminhartsbeläggning på båda sidorna.

Lära sig mer om DecoBoard Pyroex

Duropal sammansatt skivelement P2

Sammansatt skivelement av en träspånskiva typ P2 enligt EN 312, med Duropal HPL.

Lära sig mer om Duropal sammansatt skivelement P2

ClassicBoard P3

Melaminhartsbunden träspånskiva typ P3 enligt DIN EN 312, lämpar sig för ej bärande ändamål i fuktig miljö.

Lära sig mer om ClassicBoard P3

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare