Flexibla, säkra och estetiska

Perfekta material för inredning

Vid inredningen av sådana objekt spelar låg vikt, lång livslängd och designmässig flexibilitet en viktig roll. Här är produkter från Pfleiderer det naturliga förstahandsvalet. De erbjuder inte bara ofantliga designmöjligheter utan är även lättbearbetade och kan anpassas exakt till rummets egenskaper. Med sina lösningar på området fartyg och transport vänder sig Pfleiderer konkret till inredningsarkitekter för

 

  • Kryssningsfartyg
  • Yachter
  • Offshore-plattformar (t.ex. borrplattformar)
  • Husbilar
  • Foodtrucks
  • Hissar
  • etc.

Enkel omsättning av genomgående rumskoncept:

Med flexibelt kombinerbara mönster, strukturer och stommaterial

Genom att kombinera lämpliga stommaterial med mönstrade ytor tillhandahåller Pfleiderer maximal frihet vid utformningen. Våra material är som standard tillgängliga med över 300 mönster och 14 strukturer.
Vi tillhandahåller dessutom Duropal-HPL Metallic IMO och Duropal-HPL Individual IMO som skapar mycket estetiska metallic-effekter och individuella mönster i digitaltryck!

 

Alltid på väg:

Material som banar vägen för mångsidiga fördelar

Vid inredning av speciella platser gäller även speciella regler: Materialen som används måste vara lättbearbetade och robusta eftersom arbetena ska kunna realiseras snabbt och synas över en längre tid. Samtidigt måste de uppfylla tuffa krav på brandskydd och fuktresistens. Och för allt som rör sig gäller: Låg vikt är viktigt för att spara bränsle och skona miljön. Med Duropal-HPL, högtryckslaminat och viktreducerade spånstommar levererar Pfleiderer sofistikerade lösningar som uppfyller dessa kriterier.

IMO-certifierad säkerhet

Våra dekorskivor är helt och hållet dugliga för öppet hav

Anordningar för passagerarfartyg, yachter och offshore-plattformar är föremål för mycket stränga krav. Pfleiderer tillhandahåller en rad olika mönstrade skivmaterial med rattmärket från International Maritime Organisation (IMO). Du kan alltså vara förvissad om att förutsättningarna för det förebyggande brandskyddet på offentliga platser som hallar, trapphus, teatrar, barer och restauranger uppfylls på bästa tänkbara sätt.

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare