À la carte:

Recept för anspråksfulla rumskoncept

Ett hus av god kvalitet känner man igen vid första anblicken. Till exempel på den eleganta inredningen med modern reception, på funktionella rum och, om det rör sig om en restaurang eller ett café, på att lokalen håller samma höga klass som maten. Här kommer trämaterial från Pfleiderer till sin fulla rätt. De möjliggör genomgående designkoncept som trots intensiv belastning inte kompromissar med charmen, även efter flera års användning. Exempel:

 

 • Hotell
 • Restauranger
 • Barer
 • Caféer
 • Receptioner
 • Mottagningsdiskar
 • Bord
 • Diskar
 • Köksskåp
 • Gästrum
 • Hallar och trapphus
 • etc.

 

Mer än bara praktiska till vardags:

Specialprodukter från Pfleiderer som gör livet lättare

Pfleiderer förfogar över lösningar som kan vara till stor nytta i den hektiska hotellvardagen och gastronomiverksamheten. Några av våra material är magnetiska eller kan på begäran utrustas antibakteriellt eller glidsäkert.

Stilsäkra och genomgående:

Utformning med samma mönster, utöver gränserna på stommaterial och strukturer

Alla hotell, caféer och restauranger har en egen karaktär. Produkterna från Pfleiderer passar perfekt för utmaningen att arbeta fram denna karaktär. Med över 300 enfärgade, trä-, sten och fantasimönster samt 34 strukturer utgör de grunden för en helt unik design. Denna mångfald av mönster och strukturer är tillgänglig på stommaterial som ger en fria händer vid inredningen: Från den extremt robusta Duropal-HPL-ytan via dekorativa skivor för möbelbygge till trämaterial som lämpar sig för fuktiga utrymmen.

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Produkter

Duropal XTreme plus

Dekorativt högtrycksskiktmaterial i standardkvalitet enligt EN 438:3HGS/VGS, med robust, elektronstrålehärdad yta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal XTreme plus

PrimeBoard XTreme P2

Melaminbelagd träspånskiva med högvärdig och innovativ flerskiktslackering bestående av ett permanent elastiskt funktionsskikt och UV-härdande akryl lack.

Lära sig mer om PrimeBoard XTreme P2

Duropal HPL Individual Motiv

Högtryckslaminat med individuella digitaltrycksmotiv i standardkvalitet liknande klassificering EN 438-3:HGS/VGS. Baksidan är slipad för limning. Vår välkända enskilda värld där bilder kan laddas upp från 1 till flera och där dina bildfiler kan användas som motiv.

Lära sig mer om Duropal HPL Individual Motiv

Duropal HPL Compact, grå kärna

Compact-högtryckslaminat i standardkvalitet enligt EN 438-9:BCS. Med homogent grå kärna och dekorativ melaminhartsyta på båda sidorna.

Lära sig mer om Duropal HPL Compact, grå kärna

Duropal sammansatt skivelement Individual Motiv P2

Sammansatt skivelement med individuella digitaltryckmotiv bestående av en träspånskiva typ P2 enligt EN 312, ovansida belagd med Duropal HPL Individual Motiv, vit baksida.

Lära sig mer om Duropal sammansatt skivelement Individual Motiv P2

Duropal Bänkskiva P2, fyrkantigt fräst

Bänkskiva bestående av en träspånskiva typ P2 enligt EN 312, dekorsidan limmad med robust Duropal HPL enligt EN 438, undersida med vattenavvisande motdrag. Bänkskivans längskanter är frästa.

Lära sig mer om Duropal Bänkskiva P2, fyrkantigt fräst

StyleBoard HDF Compact svart

Träfiberskiva med hög densitet, fuktskyddad och genomfärgad svart med homogen struktur och dekorativ melamin laminering på båda sidor.

Lära sig mer om StyleBoard HDF Compact svart

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare