Djupgående trender:

Strukturer, mönster och stommar i samspel

Det egna hemmet är något alldeles speciellt. Vi lägger stor vikt på att allt harmonierar och ger ett intryck som sig bör – perfekt och inbjudande. Trämaterial från Pfleiderer är det perfekta valet för just detta. De förenar nämligen hållbara stommar med moderna mönster och ytstrukter, t.ex. för:

 

  • Kök
  • Badrum
  • Vardagsrum
  • Sovrum
  • Kontor och arbetsrum
  • Barnrum
  • Ungdomsrumetc.

Genomtänkta in i minsta detalj

Höjdpunkter från Pfleiderer för hem och bostad

Högglansig eller exremt matt, med antibakteriell yta eller helt i samma mönster på horisontella eller vertikala ytor spelar ingen roll: Med ett stort antal genomtänkta specialprogram garanterar Pfleiderer att boendekoncept kan realiseras utan kompromisser. Tack vare den höga kvaliteten på våra produkter har de inte bara ett tilltalande utseende, utan är även funktionella och lättskötta. De behåller sin lyster även efter flera år av intensiv användning!

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Produkter

Duropal XTreme

Dekorativt högtryckslaminat i postformingkvalitet liknande klassificering EN 438-3:HGP/VGP, med slitstark, elektronstrålehärdad yta och slipad baksida. Duropal XTreme är ett attraktivt supermatt ytmaterial med en antifingeravtryckseffekt, vilket är en av få produkter i sitt slag som kan postformas.

Lära sig mer om Duropal XTreme

PrimeBoard XTreme P2

Melaminbelagd träspånskiva med högvärdig och innovativ flerskiktslackering bestående av ett permanent elastiskt funktionsskikt och UV-härdande akryl lack.

Lära sig mer om PrimeBoard XTreme P2

PrimeBoard XTreme MDF svart

Dekorativ svar fiberplatta med medelhög densitet med högvärdig och innovativ flerskiktslackering bestående av ett permanentelastiskt funktionsskikt och UV-härdande akryllacker.

Lära sig mer om PrimeBoard XTreme MDF svart

DecoBoard Individual Motiv P2

Karbamidbunden träspånskiva med individuella digitaltrycksmotiv som direkt beläggning, utmärkt med Blue Angel. Framsidan kan på begäran fås med tryck, baksidan är som standard vit.

Lära sig mer om DecoBoard Individual Motiv P2

Duropal sammansatt skivelement P3

Sammansatt skivelement av en träspånskiva med låg svällning av typ P3 enligt EN 312, med Duropal HPL på båda sidorna.

Lära sig mer om Duropal sammansatt skivelement P3

Duropal Bänkskiva Quadra P2

Bänkskiva bestående av en träspånskiva typ P2 enligt EN 312, dekorsidan limmad med robust Duropal HPL enligt EN 438, undersida med vattenavvisande motdrag. Den postformade framkanten på bänkskivan Quadra har en radie på 3 mm, bakkanten är förseglad med en skyddskant. Skivan finns även i en variant med profilering på båda sidorna.

Lära sig mer om Duropal Bänkskiva Quadra P2

Duropal Compact Bänkskiva, svart kärna

Compact-högtrycksskiktmaterial med enkel- resp. dubbelsidigt bearbetad längskant i standardkvalitet enligt EN 438-4-CGS för ändamål som bänkskiva. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ melaminhartsyta på båda sidor.

Lära sig mer om Duropal Compact Bänkskiva, svart kärna

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare