Hela programmet:

Konstruktionsmaterial, mönstrade ytor och dörrar från en och samma källa

Om det är för offentliga byggnader, affärslokaler eller exklusiva bostadshus spelar ingen roll: Inredning med trämaterial skapar fascinerande möjligheter att utforma rumskoncept och användningssituationer individuellt. Pfleiderer trämaterial klarar alla utmaningar galant, från statiskt belastningsbara komponenter via mönstrade träramar till möbelelement i samma mönster:

 

  • Dörrar
  • Väggar
  • Inbyggnader
  • Fönsterbrädor
  • etc.

Så ror du varje projekt i hamn:

Trämaterial från Pfleiderer för dörrar och inredning

Varför leta i evigheter när du har tillgång till allt från en och samma källa? Trämaterial från Pfleiderer är in i minsta detalj anpassade efter kraven som ställs vid inredningsarbeten.

Ett exempel på det är vårt dörrprogram som innehåller stommar för dörrkarmar, dörramar och dörrblad och som med Duropal-HPL även möjliggör en passande beläggning. På begäran är våra stommaterial även tillgängliga i brandsäkert utförande och för fuktiga förhållanden.

Dessutom erbjuder Pfleiderer specialprodukter för förstklassiga möbelbyggen. Exempel på det är DecoBoard HDF lackerat eller PrimeBoard – med exklusiv matt- eller högglansyta, inklusive anti-fingerprint-effekt i ett omfattande utbud av mönster. Naturligtvis kan de kombineras med DST-systemet i format som är lätta att skära till och i samma mönster.

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Produkter

Duropal XTreme plus

Dekorativt högtrycksskiktmaterial i standardkvalitet enligt EN 438:3HGS/VGS, med robust, elektronstrålehärdad yta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal XTreme plus

Duropal HPL

Dekorativt högtryckslaminat i postformingkvalitet enligt EN 438-3:HGP/VGP, med slitstark melaminhartsyta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal HPL

Duropal HPL Compact, svart kärna

Compact-högtryckslaminat i standardkvalitet enligt EN 438-4:CGS. Med homogent svart kärna och dekorativ melaminhartsyta på båda sidorna.

Lära sig mer om Duropal HPL Compact, svart kärna

DecoBoard Pyroex

Svårantändlig träspånskiva, med dekorativ melaminhartsbeläggning på båda sidorna.

Lära sig mer om DecoBoard Pyroex

Duropal sammansatt skivelement P2

Sammansatt skivelement av en träspånskiva typ P2 enligt EN 312, med Duropal HPL.

Lära sig mer om Duropal sammansatt skivelement P2

Duropal fönsterbräda FBL

Fönsterbräda bestående av en träspånskiva med låg svällning enligt EN 312, limmad med robust Duropal HPL enligt EN 438. Den postformade längskanten har en radie på 3 mm och är förseglad med en skyddskant. Den böjda kanten på 38 mm sätter optiska accenter. Produkten används för att på ett elegant sätt täcka över utskjutande delar eller fungerar som beklädnad på element.

Lära sig mer om Duropal fönsterbräda FBL

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare