Hela programmet:

Konstruktionsmaterial, mönstrade ytor och dörrar från en och samma källa

Om det är för offentliga byggnader, affärslokaler eller exklusiva bostadshus spelar ingen roll: Inredning med trämaterial skapar fascinerande möjligheter att utforma rumskoncept och användningssituationer individuellt. Pfleiderer trämaterial klarar alla utmaningar galant, från statiskt belastningsbara komponenter via mönstrade träramar till möbelelement i samma mönster:

 

  • Dörrar
  • Väggar
  • Inbyggnader
  • Fönsterbrädor
  • etc.

Så ror du varje projekt i hamn:

Trämaterial från Pfleiderer för dörrar och inredning

Varför leta i evigheter när du har tillgång till allt från en och samma källa? Trämaterial från Pfleiderer är in i minsta detalj anpassade efter kraven som ställs vid inredningsarbeten.

Ett exempel på det är vårt dörrprogram som innehåller stommar för dörrkarmar, dörramar och dörrblad och som med Duropal-HPL även möjliggör en passande beläggning. På begäran är våra stommaterial även tillgängliga i brandsäkert utförande och för fuktiga förhållanden.

Dessutom erbjuder Pfleiderer specialprodukter för förstklassiga möbelbyggen. Exempel på det är DecoBoard HDF lackerat eller PrimeBoard – med exklusiv matt- eller högglansyta, inklusive anti-fingerprint-effekt i ett omfattande utbud av mönster. Naturligtvis kan de kombineras med DST-systemet i format som är lätta att skära till och i samma mönster.

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Produkter

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare