Hela programmet:

Konstruktionsmaterial, mönstrade ytor och dörrar från en och samma källa

Om det är för offentliga byggnader, affärslokaler eller exklusiva bostadshus spelar ingen roll: Inredning med trämaterial skapar fascinerande möjligheter att utforma rumskoncept och användningssituationer individuellt. Pfleiderer trämaterial klarar alla utmaningar galant, från statiskt belastningsbara komponenter via mönstrade träramar till möbelelement i samma mönster:

 

  • Dörrar
  • Väggar
  • Inbyggnader
  • Fönsterbrädor
  • etc.

Så ror du varje projekt i hamn:

Trämaterial från Pfleiderer för dörrar och inredning

Varför leta i evigheter när du har tillgång till allt från en och samma källa? Trämaterial från Pfleiderer är in i minsta detalj anpassade efter kraven som ställs vid inredningsarbeten.

Ett exempel på det är vårt dörrprogram som innehåller stommar för dörrkarmar, dörramar och dörrblad och som med Duropal-HPL även möjliggör en passande beläggning. På begäran är våra stommaterial även tillgängliga i brandsäkert utförande och för fuktiga förhållanden.

Dessutom erbjuder Pfleiderer specialprodukter för förstklassiga möbelbyggen. Exempel på det är DecoBoard HDF lackerat eller PrimeBoard – med exklusiv matt- eller högglansyta, inklusive anti-fingerprint-effekt i ett omfattande utbud av mönster. Naturligtvis kan de kombineras med DST-systemet i format som är lätta att skära till och i samma mönster.

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Produkter

Duropal HPL

Dekorativt högtryckslaminat i postformingkvalitet enligt EN 438-3:HGP/VGP, med slitstark melaminhartsyta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal HPL

Duropal XTreme plus

Dekorativt högtrycksskiktmaterial i standardkvalitet enligt EN 438:3HGS/VGS, med robust, elektronstrålehärdad yta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal XTreme plus

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare