Från sin bästa sida:

Tilltalande presentation av varor och tjänster

I detaljhandeln och på mässor handlar det om att presentera produkter och varumärken på ett överskådligt sätt. För att göra detta behövs även en passande presentationsarkitektur. Med lättbearbetade produkter, ett mycket stort urval av mönster och högkvalitativa ytstrukturer hjälper trämaterial från Pfleiderer till att sätta fokus på de platser där det verkligen spelar roll:

 

 •  Mässbyggen
 • Butiksinredning
 • Utställningar
 • Butiker
 • Shop in Shop-system
 • Försäljningsstånd
 • Varupresentation
 • Mottagningsdiskar och andra diskar
 • Väggbeklädnader och taksystem
 • Sälj- och lagersystem
 • Möbler
 • etc.

 

På pricken:

Färg- och ytutformning som passar till hundra procent

Produktutbudet från Pfleiderer innehåller mångsidiga lösningar för mäss- och butiksbyggen – från stommar via mönster till ytstrukturer. Allt detta med över 300 enfärgade, trä- sten- och kreativa mönster. Produktportföljen innehåller även bärande skivor med dekorativ beläggning, t.ex. de sammansatta skivelementen DecoBoard eller Duropal. Även när det gäller ytor sätter Pfleiderer nya standarder: Högglans, matt eller strukturer som harmonierar med mönstret – Pfleiderer har en passande lösning för allt!

Framhäv identiteten

Pfleiderer Individual för gränslös kreativitet

När varumärken ska presentera sig ligger fokus vanligen på igenkänningsfaktorn och varumärkets egenart. Med Pfleiderer Individual kan man uppnå precis detta på ett unikt sätt: Med hjälp av en avancerad digitaltrycksmetod kan man ta fram egna bildmotiv, t.ex. logotyper, som mönster. På tio olika stommar, från Duropal-HPL till den direktbelagda spånskivan. Och det fina i kråksången är att det inte finns något minsta beställningsantal!

MICROPLUS®

YTAN MED ANTIMIKROBIELL EFFEKT FÖR INREDNING

De som förlitar sig på större säkerhet i inredning kommer att hitta lösningen i microplusel-verkande microPLUS® yta. Faktum är: bakterier är våra ständiga följeslagare. Vare sig hemma, på kontoret, i offentliga lokaler, inom vårdsektorn eller på sjukhus: nästan överallt är triggarna av infektioner ett akut problem.

De produktversioner där microPLUS® finns tillgängliga är lika mångsidiga som applikationsmöjligheterna: Beroende på kraven finns melaminhartsbelagda decoboardpaneler, högtrycksbeläggningar, kompaktplattor, bänkskivor och kompositelement med antimikrobiell yta. Designutbudet är också omfattande – microPLUS® finns tillgängligt för DecoBoard i DST Xpress-kollektionen och för HPL i hela designkollektionen. microPLUS® lyser också med avseende på produkt- och strukturnätverket hpl och decoboard, vilket gör att produkterna kan kombineras inom många olika användningsområden för olika projekt.

Produkter

Duropal XTreme plus

Dekorativt högtrycksskiktmaterial i standardkvalitet enligt EN 438:3HGS/VGS, med robust, elektronstrålehärdad yta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal XTreme plus

PrimeBoard XTreme MDF svart natur

Naturlig, rå, svart fiberplatta med medelhög densitet med högkvalitativ och innovativ flerskiktslackering, bestående av ett permanentelastiskt funktionsskikt och UV-härdande akryllacker.

Lära sig mer om PrimeBoard XTreme MDF svart natur

Duropal HPL Individual Motiv

Högtryckslaminat med individuella digitaltrycksmotiv i standardkvalitet liknande klassificering EN 438-3:HGS/VGS. Baksidan är slipad för limning. Vår välkända enskilda värld där bilder kan laddas upp från 1 till flera och där dina bildfiler kan användas som motiv.

Lära sig mer om Duropal HPL Individual Motiv

Duropal HPL Compact, svart kärna

Compact-högtryckslaminat i standardkvalitet enligt EN 438-4:CGS. Med homogent svart kärna och dekorativ melaminhartsyta på båda sidorna.

Lära sig mer om Duropal HPL Compact, svart kärna

DecoBoard P2

Karbamidbunden träspånskiva, med dekorativ melaminbeläggning på båda sidorna, utmärkt med Blue Angel.

Lära sig mer om DecoBoard P2

Duropal sammansatt skivelement magnet P2

Dekorativ, högtryckslaminerad sammansatt spånskiva, magnethäftande på båda sidorna med 1,2 mm Duropal HPL Magnet.

Lära sig mer om Duropal sammansatt skivelement magnet P2

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare