Hem & Bostad

De senaste trenderna, realiserade utan kompromisser

Alla hem är speciella. Vi ser till att allt matchar och att designkoncept kan förverkligas i hela, från köket till badrummet, studie, vardagsrum eller sovrum – med hållbara, lågunderhållsmaterial, snygga ytbegrepp som gör att du vill röra vid dem.

 

Dörrar & inredning

Lås upp nya perspektiv – med vårt skickligt designade dörrsortiment

Alla inredningsplaner har dörrar. Pfleiderers dörrsortiment säkerställer att de uppfyller alla funktionella och estetiska krav: materialen har optimerats när det gäller att göra dem lätta att arbeta med, de tillåter att dörrar realiseras i matchande utföranden, och de är av kompromisslöst god kvalitet.

 

Kontor & Utbildningslokaler

Optimal grund för motiverat lärande och arbets

Vi tillbringar mycket tid i utbildningslokaler och arbetsplatser. Pfleiderers träbaserade material ger ett viktigt bidrag till att utforma dessa utrymmen på ett sätt som gör dem visuellt tilltalande, funktionella och säkra. DST-systemet och vårt brandsäkerhetssortiment hjälper dig att förverkliga matchande designkoncept genomgående som erbjuder väl genomtänkta lösningar för alla krav.

Allt för en motiverande inlärnings- och arbetsmiljö

 

Hotell & Gastronomi

Femstjärnigt material för att dina gäster ska känna sig välkomna

En attraktiv atmosfär är viktigt om du vill att folk ska känna sig bekväma. Med våra material kan du skapa matchande, sofistikerade rumskoncept med en hög kvalitetskänsla som också tål långvarig tung användning.

Skapa miljöer där dina gäster trivs i

 

Sjukvård

Hälso-och sjukvård industri interiörer som är lämpliga för ändamålet

Oavsett om det är anti-bakteriell, statisk dissipativ, brand-retardant eller icke-brandfarligt - vi har rätt "recept" för hög kvalitet och robust interiör fit-outs som också ser bra ut, från mottagningsområden och offentliga utrymmen till behandling och patientrum samt operationssalar och laboratorier.

Pfleiderer-produkter är det första valet för hälsovårdsmiljöer

 

Butiker & Mässor

För minnesvärda presentationer som lämnar ett bestående intryck

Visuellt spot on, lågt underhåll och även överkomligt realiserbart. I området shop fit-out och utställningar erbjuder Pfleiderer ett brett utbud av design som är lätta att arbeta med och av enastående hållbarhet. Med kärnmaterial från färgat hela till brandhämmande, ser vi till att dina projekt kan göra mer än att bara se fantastiska ut.

För minnesvärda och imponerande presentationer

 

Fartyg & Transport

Inredningsmonter som ska gå platser – i premiumkvalitet

Allt som rör sig är särskilt utmanande. Våra lätta, flexibla, brandsäkerhetscertifierade material, varav vissa till och med kan utrustas med antibakteriella beläggningar, erbjuder mervärde på detta område. De kombinerar perfekt teknik och säkerhetsaspekter med design, och är lämpliga till exempel för användning i fartyg, husbilar, husvagnar och hissar.

Premiumkvalitet ombord: Med träbaserade material från Pfleiderer