Genomtänkta koncept:

För att kunskap och prestationer ska kunna utvecklas fritt

Framför allt i utbildnings- och kontorslokaler är en attraktiv miljö en viktig faktor för alla som vill utveckla sina perspektiv och få en känsla av uppskattning. Inredningen ska kunna realiseras på ett kostnadseffektivt sätt och samtidigt vara tilltalande, funktionell och säker. Trämaterial från Pfleiderer är en perfekt utgångspunkt för detta ändamål. De uppfyller krav på brandskydd, är lättskötta, har lång livslängd och kan utformas individuellt tack vare flexibla designmöjligheter. Därmed är de förstahandsvalet för t.ex.: 

 

  • Kontorslokaler
  • Konferenslokaler
  • Receptioner
  • Personalkök
  • Skolor
  • Högskolor
  • Matsalar och cafeterior
  • Bibliotek
  • Hallar och trapphus
  • etc.

 

 

Funktionella och snygga:

Produkter från Pfleiderer möjliggör övergripande koncept

Det spelar ingen roll om det är som inbyggnadsmöbler i kontor eller bibliotek, som dörr eller skiljeväggssystem, som arbetsskiva eller fönsterbräda: Pfleiderer erbjuder ett stort utbud av produkter och mönster med hållbara ytor och mycket funktionella stommaterial. Det gäller både för de unikt robusta Duropal-HPL-ytorna och våra direktbelagda sammansatta DecoBoard- eller Duropal-skivelement. För särskilt krävande planeringar tillhandahåller vi även genomfärgade stommaterial och unikt individuella mönster i digitaltryck!

Produkter

Duropal XTreme plus

Dekorativt högtrycksskiktmaterial i standardkvalitet enligt EN 438:3HGS/VGS, med robust, elektronstrålehärdad yta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal XTreme plus

Duropal HPL Pyroex

Dekorativt högtryckslaminat i flamhämmande kvalitet enligt EN 438-3:HGP/VGP, med slitstark melaminhartsyta och slipad baksida.

Lära sig mer om Duropal HPL Pyroex

Duropal HPL SolidColor

Dekorativt högtryckslaminat i standardkvalitet enligt EN 438-9:BTS, med genomgående dekoridentiskt färgad kärna för högsta krav på estetik, funktionalitet och lång livslängd. Baksidan är slipad för limning.

Lära sig mer om Duropal HPL SolidColor

PrimeBoard MDF plus

Melaminhartsbelagd fiberskiva med högvärdig och innovativ flerskiktslackering bestående av ett permanentelastiskt funktionsskikt och UV-härdande akryllacker.

Lära sig mer om PrimeBoard MDF plus

DecoBoard P2 ESA

Elektrostatiskt avledande träspånskiva, med dekorativ melaminhartsbeläggning på båda sidorna.

Lära sig mer om DecoBoard P2 ESA

Duropal sammansatt skivelement Individual P2

Sammansatt skivelement med individuella digitaltryckmotiv bestående av en träspånskiva typ P2 enligt EN 312, ovansida belagd med Duropal HPL Individual, vit baksida.

Lära sig mer om Duropal sammansatt skivelement Individual P2

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare