Skapa möjligheter:

Material från Pfleiderer är högkvalitativa, hållbara och stabila

Träkonstruktioner är mycket populära! Det är inte förvånande. Trämaterial uppfyller byggherrarnas önskemål om hållbarhet, de främjar ett hälsosamt boende och är lätta och flexibla att bearbeta. För moderna träramskonstruktioner är bärarmaterial från Pfleiderer är en utmärkt lösning vid arbeten på dessa områden:

 

  • Yttervägg
  • Innervägg
  • Golv
  • Platta tak
  • Tak med lutning

Våra trämaterial är high tech:

Alltid rätt trämaterial – från Pfleiderer

Krav på bärande egenskaper, böjningstålighet och hållbarhet utöver det vanliga utgör inga problem: LivingBoard från Pfleiderer kan användas till nästan vad som helst. Spånskivan med utmärkt isotrop hållfasthet har sammanfogats med PU-lim utan formaldehyd och är fuktresistent. Den är avsedd för förstyvning av träramar och stommar. Tack vare trämaterial med låga hartsnivåer är VOC-utsläppen mycket låga. På begäran kan skivan även levereras med PEFC- eller FSC-certifikat.

Som alternativ till bärande konstruktioner finns även PremiumBoard MFP P5. Även här handlar det om ett skivmaterial som kan bearbetas oberoende av riktningen, som tillval även med symmetrisk spår- och fjäderprofil, för snabb och exakt montering.

StyleBoard MDF.RWH från Pfleiderer passar för undertak, för en andra, vattenförande nivå och för yttre, diffusionsöppna väggbeklädnader. Det rör sig här om en fiberskiva som även är tillgänglig med spår och fjäder.

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare