Råa eller belagda spelar ingen roll:

Material från Pfleiderer sätter stabilitet i första rummet

Hyllplan, plattformar, trappor och dubbelgolv måste klara av både det ena och det andra i den vardagliga logistiken. Med passande träskivor från Pfleiderer kan man realisera lagerteknik på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt där alla gällande bestämmelser och skyldigheter uppfylls.

Pfleiderer PremiumBoard:

Här säger namnet allt!

Pfleiderer PremiumBoard förenar maximal böjhållfasthet, bärförmåga och belastbarhet med enastående bearbetningsegenskaper. De exceptionellt hållfasta spånplattorna som sammanfogats med karbamidplast har en isotrop hållfasthet, vilket gör att de kan bearbetas oberoende av riktning och skäras till på ett optimalt sätt. Deras lugna och slipade yta är optimal för alla typer av märkning. På begäran kan PremiumBoard levereras med PEFC- eller FSC-certifikat. Trämaterial med låga hartshalter minskar dessutom VOC-utsläppen. För att tillgodose särskilda säkerhetskrav är PremiumBoard Pyroex B1 P4 tillgänglig som brandsäker variant.

Pfleiderer DecoBoard:

Den genomtänkta påläggskalven med melaminbeläggning

Högkvalitativ yta, hård kärna. DecoBoard erbjuder ett särskilt mervärde för hyllor och plattformar: Precis som PremiumBoard har skivan goda statiska egenskaper men är dessutom försedd med en ytbeläggning på bas av melaminharts. På begäran kan den förses med ytstrukturen Skidproof för att uppnå halkskyddsnivån R10. Baksidan är belagd med vit färg för att märkbart förbättra ljusförhållandena i lagret.

Produkter

DecoBoard P6

Träspånskiva Typ P6 enligt DIN EN 312, extremt belastningsbar, för bärande ändamål i torr miljö, med melaminbeläggning på båda sidorna.

Lära sig mer om DecoBoard P6

PremiumBoard Pyroex P4

Träspånskiva Typ P4 enligt DIN EN 312, för bärande ändamål i torr miljö, svårantändlig.

Lära sig mer om PremiumBoard Pyroex P4

PremiumBoard P4

Träspånskiva Typ P4 enligt DIN EN 312, för bärande ändamål i torr miljö.

Lära sig mer om PremiumBoard P4

PremiumBoard P6

Träspånskiva Typ P6 enligt EN 312, extremt belastningsbar, för bärande ändamål i torr miljö.

Lära sig mer om PremiumBoard P6

PremiumBoard P6 Plus

Träspånskiva Typ P6 enligt DIN EN 312, extremt belastningsbar, för bärande ändamål i torr miljö.

Lära sig mer om PremiumBoard P6 Plus

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare