Alltid ett passande val:

Trämaterial från Pfleiderer för förpackningar inom alla användningsområden

Förpackningar av hög kvalitet är ett måste när dyrbara maskiner och industriprodukter behöver flyttas. Med Pfleiderers sortiment av förpackningsskivor är du optimalt förberedd på denna utmaning. Våra trämaterial är robusta och lätta att bearbeta med konventionella träbearbetningsmaskiner. De slipade ytorna gör dessutom att man enkelt kan märka dem med sprut- eller valslackering. Det perfekta valet för alla som behöver transportera varor på ett säkert sätt från punkt A till punkt B.

Pfleiderer PremiumBoard MFP P5:

Multifunktionsskivan för konstruktion av förpackningar

PremiumBoard MFP P5 tillhandahåller perfekta förutsättningar för konstruktion av förpackningar: Spånskivan som sammanfogats med aminoharts är fuktresistent, kan bearbetas oberoende av riktning och är godkänd för lådkonstruktioner enligt HPE-direktivet. Materialet är dessutom säkert för livsmedel, vilket innebär att förpackningslådorna även lämpar sig för förvaring av torra livsmedel. På begäran kan PremiumBoard MFP P5 också levereras med PEFC- eller FSC®-certifikat och kan för export till utlandet förses med märkningen enligt IPPC-standarden ISPM nr 15.

Pfleiderer LivingBoard face P5 contiprotect:

Den utsläppssnåla och naturliga lösningen

Limmade utan formaldehyd, fuktresistenta och ändå hållfasta ut i kanterna – det är LivingBoard face P5 contiprotect i ett nötskal. Den fuktresistenta PU-limningen och den oslipade, värmehärdade contiprotect-ytan garanterar minimal svällning av tjocklek och kanter samt skyddar till och med mot kortvariga påfrestningar från slagregn.

Pfleiderer StyleBoard HDF tunn:

Perfekt för mellanskikt och avskiljare

Den oslipade fiberskivan med hög densitet håller ordning inuti förpackningen. Skivan har en fin, hård yta och hög stabilitet. Detta gör att den passar perfekt för användning som t.ex. mellanskikt eller avskiljare för komponenter eller material. 

Finns det inte rätt produkt för dina krav?

Du kan hitta alla andra produkter i vår produktsökare