Träbygge

Byggmaterial för moderna ekologiska byggnader

Trä är ett oerhört populärt byggmaterial! Knappast förvånande, eftersom våra utsläppssnåla och formaldehydfria limmade träbaserade material främjar en hälsosam livsmiljö och låser upp unika möjligheter när det gäller att bygga på ett sätt som bevarar våra naturresurser.

Konstruktionsmaterial för modernt, ekologiskt byggande

 

Lagerteknik

Högpresterande för att klara de tuffa vardagsutmaningarna inom logistikområdet

Solid, tålig högfacksställning med hög lastbärande kapacitet är en viktig faktor för en framgångsrik och produktiv lagerhantering. Pfleiderer erbjuder exceptionellt robusta träbaserade material som är lätta att arbeta med och som gör att de effektivt kan byggas i den kvalitet som krävs.

Exceptionellt hållfasta trämaterial som klarar höga belastningar

 

Förpackning

För att se till att allt kommer från a till b på ett säkert

Värdefull last måste vara väl skyddad mot slag, fukt och temperaturväxlingar. Med våra packkonstruktionspaneler erbjuder vi flexibelt användbara, robusta, fukttåliga och internationellt godkända lösningar.

Säkert skydd för krävande varutransporter

 

Gjutform

Det bästa som kan hända med betong

Material som används för konstruktion av betongformsättning måste vara extremt slitstarkt – samt starkt och fuktbeständigt. Den måste också ha en ytjämnhet med hög kvalitet. Våra träbaserade material sätter riktmärken i de tuffaste förhållanden och hjälper dig, om så krävs, att skapa perfekta ytmärken på den gjutna betongen.

Forma betongen med stabila och hållfasta träskivor från Pfleiderer