Schattdecor och Pfleiderer erbjuder morgondagens trender

Utvalda premium trädekorer är en av våra passioner. Genom att samarbeta med Schattdecor drar våra kunder nytta av expertisen hos båda ytspecialisterna - genom modern design för exceptionellt autentiska ytbehandlingar.

Genom att kontinuerligt utöka sitt produktsortiment har Schattdecor utvecklats från ett inredningstryckeri till en innovativ ytspecialist. Företagets högkvalitativa produkter och utmärkta råd om aktuella konstruktioner och marknadstrender är lika inspirerande. Dessa egenskaper passar väl in i Pfleiderers värderingar som en ledande tillverkare av konstruerat trä i Europa och skapar grunden för ett fruktbart samarbete. De två partnerna använder sina många års specialist- och designexpertis för att skapa innovativa produkter och lösningar som är övertygande längs hela linjen - med trä, sten och fantasydekorer.

Med sin kreativa design kan Schattdecor också övertyga och inspirera oss som tillverkare av träbaserade material gång på gång. Det är därför den autentiska och kreativa design har varit en del av vår inredning sortiment i årtionden. Förutom många andra dekorer, de innehåller åtta inredning höjdpunkter, som vi inbjuder dig att upptäcka.

 

WILTON OAK VIT (R20284) OCH WILTON OAK VASS (R20285)

Möbelinredningen lever från sin fina struktur, det övervägande randiga helhetsutseendet och ett skonsamt färgspel. Smala plankor, mörka porer och samtidigt en diskret kalkad träfiberstruktur med något skurna, blommiga områden är typiska för ekdekoren.

Läs mer om Wilton Oak Vit (R20284) och Wilton Oak Vass (R20285).

SALISBURY ALM NATUR (R37016) OCH SALISBURY ALM GRÅ (R37017) 

Denna konsument alm trä struktur är främst randig och visar några snittblommor. De fina porerna och det enkla mönstret på de årliga ringarna förmedlar en lugn helhetsbild. Salisbury Elm kan användas mycket bra för möbelytor och ser mycket elegant och klassisk.

Läs mer om Salisbury Alm Natur (R37016) och Salisbury Alm Grå (R37017).

OKAPI VALNÖT (R30135) 

Detta amerikanska valnöt material visar några snitt, blommiga områden och kan också beskrivas som diskret rustik med avseende på pormönstret. Plankorna är inte alltför starkt accentuerade, så det övergripande utseendet förblir ganska jämnt.

Läs mer om Okapi Valnöt (R30135).

NORSK LÖNN (R27044)

Mycket naturligt material med många detaljer som är typiska för detta trä. Den oregelbundna bordläggning visar blommiga sticklingar, randiga områden med fina årliga ringar och små knutar. En kommersiell möbeldekor med universell användning.

Läs mer om Norsk Lönn (R27044).

WILLOW PILTRÄD (R55072)          

Det levande mönstret av roterande skärfanér är för närvarande ett intressant dekorativt inslag i inredning. Willow White visar de typiska fiberstrukturerna i skalade fanerskivor och erbjuder ett generöst helhetsutseende med allover säden.

Läs mer om Willow Pilträd (R55072).