PFLEIDERER ÖNSKAR GOD JUL - ETT MINST SAGT OVANLIGT ÅR GÅR MOT SITT SLUT

Det är helt klart så att året 2020 utvecklades på ett sätt som ingen hade kunnat ana. Covid-19-pandemin påverkade allas våra liv på många olika sätt – och mycket blev annorlunda jämfört med hur det var tänkt. 

Trots det – eller kanske just därför – vill vi hålla fast vid traditionerna och ta en titt i backspegeln på året som gick. För Pfleiderer och dess partners hände det tack och lov även mycket positivt under 2020. Genomtänkta innovationer, unika events, nylanseringar av produkter och tjänster – vi kan se tillbaka på en hel del positivt från året!

Vår största nyhet: Kollektionsstart 2021–2024

De flesta av våra partners inom industri, handel, hantverk och arkitektur vet att våra kollektioner sträcker sig över fyra år. Så är det dags igen 2021: En ny kollektion lanseras! Redan när året började hade vi fullt upp: Utveckling av mönster och kollektioner, framtagning av nya broschyrer och bildmaterial samt produktionsplanering. Under Sky Days i september fick våra återförsäljare en förhandstitt – allt annat är förstås mycket hemligt. Vi lovar att du får veta mer i januari!

Snabbare, vackrare, mer strukturerat: Pfleiderer Digital

Säkert har du redan märkt det: Pfleiderer har omarbetat sin webbplats fullständigt under året. Det har tillkommit många nya aspekter som gör livet enklare för många av våra kunder. Exempelvis vårt sortiment speciellt för arkitekter och planerare på arkitekten.pfleiderer.com. Eller våra digitala tjänster som du hittar en översikt över här – och ofta kan användas direkt online. Exempelvis Pfleiderer 3D-viewer. Med dess hjälp kan du titta på våra strukturer ur olika vinklar. Tack vare en verklighetstrogen 360-graders visualisering med realistiskt ljusinfall kan du se de olika ytornas beskaffenhet och effekt mycket tydligare. Det ger dig ett beslutsverktyg som snabbt hjälper dig vidare vid bedömningen av den samladefaktan på en skiss. Testa själv på 3d-viewer.pfleiderer.com.

Upptäck vår 3D-tittare

 

Mer än bara fasad: Duropal XTerior Kompakt

En kompaktskiva för utomhusbruk, med homogent genomfärgad kärna, snygg yta i akryllack, anti-fingeravtryckseffekt och hög beständighet mot väder, vind och mekanisk påfrestning. Vi har den! Den nya Duropal XTerior Kompakt gör succé med sitt stora mönsterurval och fascinerande ytstruktur på fasader, trädgårdsmöbler, insynsskydd, takundersidor och balkonger. Med vår nya skiva kan designkoncept enkelt överföras till utomhusmiljön – om så krävs även i flamhärdad kvalitet enligt EN 438-6:EDF.

Upptäck våra lösningar för utomhusapplikationer

Prisbelönta produkter: Priser och utmärkelser för Pfleiderer

Att vinna priser är roligt – även för oss! Men det är inget självändamål. Det är snarare en bekräftelse för oss att våra innovationer får utmärkelse från oberoende instanser. Det talar om för oss att vi ligger rätt i tiden med våra innovationer, att vi kan göra det som tidigare hölls för otänkbart möjligt och att vi utökar våra partners designmöjligheter. Därför är vi mycket glada över att två av våra produkter belönats med Iconic Awards 2020: Dels Duropal XTerior Kompakt F som beskrivs ovan, med enkelsidig lackering, dels Duropal XTreme Plus, grå kärna. Den sistnämnda produkten är ett tilltalande supermatt kompaktmaterial med anti-fingeravtryckseffekt. Den homogent grå, genomfärgade kärnan gör det möjligt att skapa möbler och inredning med en hög grad av estetik – tack vare stor tålighet och fuktbeständighet även på t.ex. gym, restauranger och i butiker.

Duropal Compact XTreme plus, grå kärna

Kompakt högtryckslaminat i standardkvalitet baserat på EN 438-9:BCS. Med en homogen grå färgad kärna och en slitstark, elektronstrålehärdad yta på båda sidor. Duropal Compact XTreme plus är ett attraktivt supermatt kompakt material med antifingeravtryckseffekt, vilket är idealiskt för vågräta, hårt använda ytor.

Lära sig mer om Duropal Compact XTreme plus, grå kärna

Duropal XTerior compact F - lackering på ena sidan

Compact högtrycksskiktmaterial för utomhusbruk, i flamhämmande kvalitet enligt EN 438-6:EDF / intensivmönster enligt EN 438-6:EGF. Med homogent svartfärgad kärna och dekorativ akryllack-lackering på ena sidan på ovansidan, och dekorativ melaminhartsyta på baksidan.

Lära sig mer om Duropal XTerior compact F - lackering på ena sidan

Framtidsinriktat: 2020 var ett hållbart år

Även i år har vi på Pfleiderer gjort mycket för att rikta in vårt ekologiska, sociala och ekonomiska avtryck så att vi kan lämna en hållbar värld efter oss till kommande generationer. Som första leverantör har vi i år kunnat erbjuda ett fullsortiment för ett hälsosamt boende, certifierat med Blå Ängeln. En annan, mycket speciell höjdpunkt för oss är certifieringen Cradle to Cradle för PrimeBoard och DecoBoard (bronscertifiering) samt för LivingBoard (silvercertifiering). 

Om du vill veta mer om vår hållbarhetsstrategi rekommenderar vi att du tittar på vår nyutkomna Hållbarhetsrapport. Här hittar du information, ned på detaljnivå, om vad Pfleiderer uträttar för att bibehålla sin roll som hållbar aktör i de olika dimensionerna. Mycket nöje!

Ta en titt på vår hållbarhetsrapport nu

Och så det viktigaste: God Jul!

En sak har blivit extra tydlig för oss det gångna året 2020: Tillsammans är vi starka! Vi vill här framföra vårt varma tack till dig. För att du som vår partner håller ut och klarar av dessa utmanande tider tillsammans med oss!

Vi önskar dig en God och stämningsfull Jul, tillsammans med nära och kära, samt allt gott inför 2021. Nu ser vi tillsammans fram emot ett spännande, perspektivrikt och framgångsrikt Nytt År! 

Ditt Pfleiderer-team