MAKE YOUR VISIONS WORK - PFLEIDERER KOLLEKTION 2021–2024

Varje steg räknas på vägen mot det färdiga projektet. Pfleiderer ger dig bättre förutsättningar. Våra produkter öppnar perspektiv: estetiska, funktionella och konstruktionsrelaterade.

Från idé till verklighet

Vår kollektion 2021–2024 är inriktad på att leverera passande koncept för varje användningsområde. Från uttrycksfulla mönster via innovativa ytstrukturer till kärnmaterial som förenar tekniska krav, ekonomi och enkelt handhavande i perfekt harmoni. Oavsett om du jobbar med ett förstklassigt enskilt objekt eller en ritning ska vägen dit vara enkel: Med Pfleiderer omvandlas visioner till praktiska lösningar i övertygande kvalitet. Det är det som vi menar med MAKE YOUR VISIONS WORK.

Upptäck den nya kollektionen 2021 - 2024 i vår produkt finder

Exakt vad du behöver. Överallt

Alla branscher har sina egna regler – även när det gäller trämaterial. Estetik, bearbetningsegenskaper och funktionalitet måste stämma för att äkta mervärde skall genereras. Det är exakt denna insikt som döljer sig bakom utvecklingen av vår kollektion 2021–2024. Vi har nöjet att presentera branschspecifikt unika produkt- och materiallösningar, som hjälper dig att klara dina utmaningar – från möbler och inredning till exteriöra lösningar.

Upptäck våra lösningar för:

Möbler och inredning

Utvändig användning

Byggkonstruktion

Genomtänkt funktionalitet

Ett extraordinärt mönster är mer än bara utseende. Även känslan spelar en viktig roll när man talar om värden. Här sätter den funktionella XTreme-ytan från Pfleiderer nya standarder: Den kombinerar en sidenmjuk matt yta, stilsäkra mönsterval och olika tekniska egenskaper på ett unikt sätt. Tack vare anti-fingeravtryckseffekten och tåligheten klarar den utmaningarna i vardagen. XTreme-ytan kan levereras som:

Högtryckslaminat

Kompaktskivor

PrimeBoard XTreme

Duropal XTerior compact

För PrimeBoard XTreme finns det även ytan XTreme Högglans, som kombinerar perfekt spegelglans med hög rep- och slitagetålighet. Och för utomhusbruk finns den tillgänglig på extremt UV- och väderbeständiga skivor. Supermatta designkoncept kan bli verklighet, var och hur du så önskar.

Mer än material: Tjänster som hjälper dig vidare

Ju komplexare ett projekt är, desto viktigare är det med ett kvalificerat stöd. På vägen mot det perfekta resultatet står Pfleiderer till tjänst med omfattande service, som går långt utöver enbart leverans av produkter. Vi strävar nämligen efter att ge dig kompetent rådgivning, heltäckande information och målinriktad assistans fram till en perfekt totallösning. Inom ramen för vår kollektionsstart 2021–2024 har vi omarbetat våra tjänster – och kompletterat med ett stort antal temabroschyrer, teknisk information, mönster och digitala tjänster.

Pfleiderer WorkApp – identifiering och kombination av mönster

MoodBoard tool – hitta din mönsterpalett

Produktsökning – hitta rätt materialsortiment med bara några få steg

3D - visare – upplev ytor och djup visuellt på nätet

RoomDesigner – utformning av rumssituationer

BIM Data – mer än 60 produkter direkt online som passande datauppsättning

gärna in på pfleiderer.com, flik digitala tjänster och titta på vårt nya utbud av tjänster!

Vill du veta mer om fördelarna bakom MAKE YOUR VISIONS WORK?

Då kan du ladda ned vår Workbook 2021–2024 här och få en samlad överblick över den nya kollektionen från Pfleiderer. För ett framgångsrikt samarbete!

Ladda ner vår Workbook